Lär känna oss

maria-omoss

Maria Sundqvist

Grundare & Ägare

Maria är arbetsmiljöingenjör specialiserad på samspelet mellan människa, teknik och organisation. Hon stöttar företag i deras systematiska arbetsmiljöarbete och håller i utbildningar, bland annat på uppdrag av organisationen Prevent. Maria har en bakgrund som specialistsjuksköterska inom intensivvården. Det har gett henne värdefull praktisk erfarenhet och en god grund att stå på som utbildare inom HLR och hjärtsäkerhet. 

IMG_4112

Maria Lundström

Kundservice- Utbildare - HLR instruktör

Maria är utbildare inom flera kategorier av HLR. Hon har lång erfarenhet som intensivvårdssjuksköterska. Det är Maria, som du, när du blir kund hos oss kommer att få kontakt med. Maria är också instruktör i Första Hjälpen enligt HLR rådets riktlinjer.  Att engagera och lämna kvar så mycket som möjligt av kunskapen på arbetsplatsen efter en utbildning är Marias styrka. Tydlig och mån om er som kunder.

EvaMalm

Eva Malm

Utbildare - HLR instruktör

Eva är utbildare inom alla kategorier av HLR. Hon har lång erfarenhet som anestesisjuksköterska och har under flera år även arbetat som ambulanssjukvårdare. Evas drivkraft är att alla ska vara redo att agera om en kollega, klasskamrat eller kompis plötsligt faller ihop. Hon utbildar i HLR på arbetsplatser, skolor och förskolor. Att få deltagarna att förstå och tycka utbildningen är rolig är en av Evas styrkor.

IMG_3364

Per

Utbildare - HLR instruktör

Per håller i HLR-utbildningar på alla möjliga arbetsplatser. Hans bakgrund är som specialistsjuksköterska inom intensivvården. Per är en tydlig och inspirerande instruktör som månar om att utbildningsmiljön ska vara trygg. För honom är det viktigt att deltagarna ska känna att det är enkelt att utföra HLR. Per har en gedigen bakgrund inom akutsjukvården. Det är en erfarenhet som han använder i utbildningssammanhang.