Dags att lyfta arbetsmiljön

Gratis frukostseminarium i Malmö

Ge arbetsmiljön en nytändning i höst

Jobbar du med att organisera arbetsmiljöarbetet och stötta chefer och medarbetare i arbetsmiljö och arbetsrättsliga frågor? Känner du dig ensam i din HR-roll? Vill du få bättre koll på allt det nya som är på gång? Oroa dig inte. Malmö är staden för möten och möjligheter – och nu lyfter vi arbetsmiljön tillsammans. Se videon här bredvid.

Snabbt, konkret och spännande – gå på frukostseminarium i Malmö

Anmäl dig till vårt gratis frukostseminarium i Malmö den 13 oktober kl. 8-9. Arbetsmiljöingenjör Maria Sundqvist från Kris & Hjärta och advokat Emma Lindh från Trägårdh advokatbyrå kommer tillsammans med dig som deltagare att svara på

  • Hur samspelar arbetsmiljö och arbetsrätt?
  • Vad innebär Arbetsmiljöverkets kommande regelförnyelse för dig som HR?
  • Hur kan du förbereda dig för Arbetsmiljöverkets regelförnyelse?

Vi kommer också belysa hur du genom ett gott arbetsmiljöarbete kan undvika konflikter och onödiga personalkostnader.

Missa inte denna superchans att nätverka med andra som, precis som du, vill ge arbetsmiljöfrågorna en nytändning. Dela kunskap och erfarenheter och få ny inspiration inför hösten 2023!

Vill du fördjupa dig ännu mer efter seminariet? Då kommer vi att berätta hur du kan ta nästa steg!

Begränsat antal platser – anmäl dig nu

Helst vill vi ju träffa dig, men om du inte kan vara med på frukostseminariet kommer vi även att hålla i ett livesänt webbinarium den 16 oktober. Fyll i vilket av tillfällena du anmäler dig till så får du mer information när det närmar sig.

Kris Hjärta Seminarium

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Jag vill anmäla mig till(Obligatoriskt)

Fakta: Du som HR är nyckeln till att arbetsmiljölagen följs

Det rättsliga ansvaret för att arbetsmiljön följer arbetsmiljölagen ligger på arbetsgivaren – men du som HR är central för att det ska lyckas. Forskning visar att kunskap och kompetens varierar mellan olika HR-funktioner. En HR-personal som är kunnig inom arbetsmiljöområdet och förankrad i det operativa arbetet är en viktig framgångsfaktor. En HR-personal med bristande eller för smal kompetens kan i stället ha ogynnsam effekt på arbetsmiljöarbetet och arbetsmiljön (Schmidt and Sjöström, 2015). Se därför till att skaffa dig rätt kunskaper och förutsättningar för att lyckas i din HR-roll. Anmäl dig till vårt seminarium i dag.

Vi som håller i seminariet

DSC09715 (kopia)

Maria Sundqvist
Arbetsmiljöingenjör
Kris & Hjärta

Maria är arbetsmiljöingenjör specialiserad på samspelet mellan människa, teknik och organisation. Hon stöttar företag i deras systematiska arbetsmiljöarbete och håller i utbildningar, bland annat på uppdrag av organisationen Prevent. Maria har en bakgrund som specialistsjuksköterska inom intensivvården. Det har gett henne värdefull praktisk erfarenhet och en god grund att stå på som utbildare inom HLR och hjärtsäkerhet.

Emma Lindh -4267

Emma Lindh
Advokat
Trägårdh advokatbyrå

Emma Lindh är advokat med särskild inriktning på arbetsrätt, bolagsrätt och tvistlösning. Emma brinner särskilt för att hitta lösningar och medla i arbetsrättsliga konflikter och agera strategiskt juridiskt bollplank till arbetsgivare i diverse organisationsfrågor. Emma företräder svenska och utländska bolag i fackliga förhandlingar och domstolsförhandlingar samt bistår med rådgivning i bland annat anställningsfrågor.