Kris & hjärta
Vi hjärtsäkrar med vår erfarenhet. Vi har huvudinstruktörer inom både Barn HLR och Vuxen HLR samt utbildar inom sjukvårds HLR och avancerad HLR.
Varmt välkommen till oss!
Vi hjärtsäkrar med vår erfarenhet. Våra instruktörer är sjuksköterskor med lång erfarenhet och stor kunskap inom ambulans, IVA och anestesi. Vi har huvudinstruktörer inom både Barn HLR och Vuxen HLR samt utbildar inom sjukvårds HLR och avancerad HLR. Det finns stor pedagogisk vana i vårt utbildningsteam. Intresserad av ett flexibelt och effektivt sätt att utbilda er personal, instruktörsledd HLR utbildning på distans kontakta oss för mer information.

När ni köper hjärtstartare av oss hjälper vi er med placering, rutiner och utbildning. Så att hjärtsäkerheten blir tydlig  och trygg.

För frågor, offert och beställning kontakta oss.

 
Våra instruktörsledda HLR utbildningar på distans har blivit mycket uppskattade. Vi kommer att fortsätta med detta alternativ som är ett flexibelt och effektivt sätt att utbilda sin personal på, då utbildningen kan genomföras oberoende av plats.

Utbildningar

Instruktörsledd distansutbildning HLR

Intresserad av ett flexibelt och effektivt sätt att utbilda er personal, instruktörsledd HLR utbildning på distans? Kontakta oss för mer information. 

HLR - vuxen

Denna kurs riktar sig till alla som vill kunna göra en livräddande insats när ett hjärtstopp skett. Skapa hjärtsäkerhet på aretsplatsen. 

HLR - barn

Denna kurs riktar sig till alla  som vill lära sig hur man agerar vid luft- och hjärtstopp på barn. Deltagarna lär sig hur man gör HLR på barn 0 år till pubertet. 

S-HLR

Denna kurs riktar sig till all vårdpersonal på och utanför sjukhus samt studenter på vårdutbildningar.

A-HLR

Denna kurs riktar sig till legitimerad personal på sjukhus och i prehospital sjukvård som i sin yrkesroll självständigt behandlar patienter med hjärtstopp.

HLR i skolan

Denna kurs riktar sig till lärare och annan skolpersonal för hjärt- och lungräddning i skolor.

Första hjälpen utbildning

Denna kurs ser till att din arbetsplats har beredskap för akuta sjukdomsfall och olyckor.

Hjärtstartare

Zoll AED 3

ZOLL AED 3 vår senaste modell, lätt att äga, lätt att använda.
Pris 18 990 kr ex moms

 

Zoll AED Plus

ZOLL AED Plus med inbyggd REAL CPR Help, som mäter bröstkompressionernas frekvens och djup. Enkel och användarvänlig, kan användas av alla.
Pris 14490 kr ex moms

Kris och Hjärta AB för en hållbar arbetsmiljö. Systematiskt arbetsmiljöarbete. Hjärtlungräddningsutbildning. Hjärtstartare.