Arbetsmiljö

Det här får du med Bootcamp
– 3 halvdagar arbetsmiljö

Utmana dina kunskaper och dela erfarenheter med branschkollegor i Kris & Hjärtas Bootcamp – 3 halvdagar arbetsmiljö. Efter tre eftermiddagar har du allt vad du behöver för att leda ett systematiskt arbetsmiljöarbete på din arbetsplats.

Det här ger ett systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM)

Rutiner och kunskaper
för att undvika ohälsa och olycksfall

Kravuppfyllnad mot
Arbetsmiljöverkets föreskrifter

Bästa möjliga arbetsmiljö
för medarbetarna

Det här får du med Bootcamp – 3 dagar arbetsmiljö

Verktyg

Bli superSAMspridare – skapa delaktighet på arbetsplatsen.

Kunskap

Kognitiv ergonomi – skapa en hjärnvänlig arbetsmiljö.

Nyheter

Hur ser arbetsmiljön 2022 och framåt ut?

Inspiration

Upplev nya vägar att utveckla och utvecklas tillsammans med branschkollegor.

Anmälan

Under tre eftermiddagar ger Kris & Hjärta dig som arbetar inom HR ny kunskap, verktyg och kanske framförallt energi och inspiration för att effektivt leda din organisations systematiska arbetsmiljöarbete. Efter att du deltagit på Bootcamp – 3 dagar arbetsmiljö har du verktygen för att dels följa Arbetsmiljöverkets föreskrifter, men du vet också hur du ska ge dina medarbetare en “hjärnvänlig” arbetsmiljö och hur du kan skapa en delaktighet på arbetsplatsen kring SAM. Utbildningen leds av arbetsmiljöingenjör Maria Sundqvist, specialist på SAM och ISO 45001.

  • Varför: Effektivisering av
    SAM-arbetet

  • Var: Stora Varvsgatan 6a, Malmö

  • För: HR funktion

  • Pris: 9 995 kr

  • När: 3 eftermiddagar i
    början av 2023.

Bootcamp schema

Dag 1

29 Mars

Vi varvar upp och värvar chefer! En energirik eftermiddag. Kommunikationsstrategi! Hur blir du en superSAMspridare och skapar delaktighet och ger stöd till chefer? Nu får du svaren. Gruppaktiviteter och erfarenhetsutbyte.

Dag 2

4 Maj

Effektivitet på (hjärn-)kontoret. Få insikter om kognitiv ergonomi på arbetsplatsen och hur det ger organisationens chefer en bättre vardag. Gruppaktiviteter och erfarenhetsutbyte.

Dag 3

25 Maj

Vi ökar och utmanar framtiden! Arbetsmiljö 2022 och framåt. Vi hugger tag i och ruskar om utmaningar och möjligheter du med personalansvar har framför dig. Dessutom får du verktyg för att kunna beräkna de ekonomiska vinsterna med ett bra arbetsmiljöarbete. Gruppaktiviteter och erfarenhetsutbyte.

maria-bootcamp

Din Bootcampinstruktör

“Under tre intensiva eftermiddagar ger jag dig allt stöd och alla verktyg och inspirerande ny kunskap vi hinner med. Du blir en superSAMspridare samtidigt som du delar erfarenheter med branschkollegor. Välkommen!”

 

Maria Sundqvist, Arbetsmiljöingenjör