Kris&Hjarta_logotyp_CMYK

Vi har fokus på Sveriges arbetsmiljöstrategi 2021-2025 - hållbara, hälsosamma och trygga arbetsplatser.  Arbetsmiljö är allt som påverkar människor på jobbet, allt från fysiska arbetsmiljöfaktorer till organisatoriska och sociala faktorer.
 

Våra hjärtstartare hjälper livräddaren till ett säkert användande och våra utbildningar ser till att man är rustad för att agera vid ett hjärtstopp. Vi hjärtsäkrar arbetsplatser helt enkelt, både på plats och på distans.

Vi är en arbetsplats med 30 anställda som länge känt att vi skulle behöva ta tag i vårt arbetsmiljöarbete, skapa en struktur och tydliggöra rutiner. Vi vill ju göra rätt och framförallt ha en arbetsplats där människor mår bra och gör ett bra jobb. Vi kontaktade Kris & Hjärta för ett halvår
sedan och tillsammans gjorde vi en behovsanalys tog fram ett upplägg och en struktur som passade oss.

Vi är nu igång och arbetar med vårt årshjul och har jättebra hjälp av de rutiner som Maria, arbetsmiljöingenjör på Kris & Hjärta tog fram. Nu vill vi bli ännu bättre, allt för våra medarbetares skull! Vi känner att vi alltid kan ringa Maria och få råd på vägen och ibland är hon med på en skyddsrond för att komma med input som inte vi tänkt på.


 

Nyheter

Hjärtlungräddningsutbildning på distans
Fortsätt utbilda er personal

Vi har nu genomfört flera instruktörsledda HLR utbildningar på distans och dessa har  blivit uppskattade. Vi kommer att fortsätta med detta alternativ som är ett flexibelt och effektivt sätt att utbilda sin personal på, då utbildningen kan genomföras oberoende av plats. Fick en fin återkoppling från en kund som skrev " Personligen uppskattade jag blandingen mellan de olika inslagen; filmerna, det praktiska och självklart de från dig förklarande och instruerande - kändes levande och bra:)"
För information eller en bokning maria@kris-hjarta.se

Nytt samarbete
Stöd hjärtat i Malmö med Stödhjärtat 

Nu samarbetar vi med Thomas Everlund, guldsmed i Malmö, Nydala vårdcentral och Kirsebergs vårdcentral. Tillsammans ska vi öka hjärtsäkerheten i Malmö genom utbildningar, hjärtstartare och arbete för att minska drunkningsolyckor. 
Vill du beställa dessa fina Stödhjärtan så kontakta oss, pengarna går till Stödhjärtat, tillsammans skapar vi ett hjärtsäkrare Malmö.

Kris och Hjärta AB för en hållbar arbetsmiljö.
 Systematiskt arbetsmiljöarbete.
Hjärtlungräddningsutbildning.
Hjärtstartare.
Stora Varvsgatan 6a
 21119 Malmö, Skåne

+46-(0)73397 08 84