Varför befinner jag mig under utbildning till arbetsmiljöingenjör och vem är jag?
Jag har arbetat som sjuksköterska i många år, varav de senaste 15 åren som intensivvårdssjuksköterska. Under denna tid har jag vid alltför många tillfällen vårdat människor som råkat ut för arbetsplats olyckor eller arbetsplatsohälsa. Med den arbets-och livserfarenhet jag har byggt upp samt genom att arbeta och utbilda mig inom arbetsmiljöområdet de senaste åren, har jag skapat en vilja och motivation att arbeta förebyggande mot arbetsplatsohälsa och främjande för friska arbetsplatser. Genom utbildningen till arbetsmiljöingenjör ser jag framemot att få nya vinklar och djup i min kunskap inom arbetsmiljöområdet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-